logo

Pozivaju se zainteresovani studenti da se prijave za učešće u programu mobilnosti „Erazmus+“ za studiranje u letnjem semestru 2016/2017. na Univerzitetu u Valensiji (www.uv.es). Na konkurs se mogu prijaviti studenti osnovnih akademskih studija (razmena u trajanju od 1 semestra, tj. 5 meseci). Studijsku ponudu Univerziteta u Valensiji na engleskom jeziku možete pogledati ovde http://links.uv.es/gX8oKu8

Na konkurs se možete prijaviti do 11. novembra 2016. godine, do 12 časova.

Potrebna dokumenta za prijavu studenta:

•    Prijavni formular
•    Predlog plana studija
•    Lista položenih ispita
•    Potvrda sa fakulteta da ste redovan student
•    Potvrda o poznavanju engleskog jezika (nivo B1) ili preporuka od profesora

Sva dokumenta možete poslati skenirana na international@naisbitt.edu.rs ili ih doneti lično u Odeljenje međunarodne saradnje (kancelarija br. 1, ul. Goce Delčeva 8, 11070 Novi Beograd),  radnim danima od 09:00 do 16:00 časova. Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nas kontaktirati na telefon 011/220 3006 ili 011/220 3007.

NAPOMENA:

Studenti prvih godina osnovnih akademskih studija ne mogu da se prijave na konkurs za razmenu.

Sva neophodna dokumenta dostavljate na srpskom jeziku. U ovoj fazi prijave nije potreban zvaničan prevod dokumenata na engleski jezik, a ukoliko to bude neophodno, mi ćemo vas naknadno obavestiti.

Predlog plana studija (u ovoj fazi prijave kandidat navodi listu predmeta koje bi želeo da pohađa u periodu mobilnosti, a koja će kasnije, ukoliko je kandidat odabran, činiti polaznu tačku za izradu Ugovora o učenju. U izboru predmeta koje student želi da sluša u toku mobilnosti, potrebno je da sakupi najmanje 20, odnosno najviše 30 ESPB.

Za sva dodatna pitanja i konsultacije u vezi sa izradom Plana studija/ugovora o učenju, potrebno je da se obratite „Erazmus+“ koordinatoru Univerziteta Džon Nezbit na international@naisbitt.edu.rs.

erasmus

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet