image001

U četvrtak, 3. novembra 2016. godine, u organizaciji Odeljenja za međunarodnu saradnju,  Univerzitet “Džon Nezbit” posetila je delegacija Univerziteta “Payam-e noor” (Pajam Nur) iz Irana.

U ime Univerziteta, dobrodošlicu je poželeo prof. dr Milivoje Pavlović, proretkor za odnose s javnošću i dekan Fakulteta za kulturu i medije.  Zatim je prof. dr Tatjana Cvetkovski, dekan Fakulteta za poslovne studije našim gostima predstavila studijske programe našeg univerziteta.

U daljem razgovoru, Aleksandar Bošković i Milan Dimić, koordinatori Odeljenja za međunarodnu saradnju razgovarali su o mogućnostima saradnje između dva univerziteta, učešća profesora Univerziteta “Payam-e noor” (Pajam Nur) na predstojećoj međunarodnoj naučnoj ESD konferenciji  (koja će se narednog maja održati na našem univerzitetu), kao i dolasku iranskih studenata na tradicionalnu letnju školu Univerziteta “Džon Nezbit”.

Iransku delegaciju u sastavu: prof. dr Gholamreza Salarkia, prof. dr Alireza Ghazizadeh, prof.dr Kheyrollah Majidi, prof. dr Mirghasem Banihashemi, prof. dr Karim Kashkouli, i magistar Akbar Allahverdi, predvodio je direktor iranskog Kulturnog centra u Beogradu, dr Mohsen Solejmani.

Gosti iz Irana, obišli su slušaonice,biblioteku i kabinete glavnog univerzitetskog zdanja i veoma povoljno se izrazili o uslovima učenja na našem univerzitetu.

Ovom posetom još jednom su potvrđeni dobri odnosi i dogovorena je dalja saradnja između Univerziteta “Džon Nezbit” i Univerziteta “Payam-e noor”.

dsc_0870

dsc_0925

dsc_0882

dsc_0944

dsc_0951

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet