Na osnovu izjednacavanja relevatnih ispita sa fakulteta Dzon Nezbit univerziteta sa silabusom ECDL sertifikata u maju 2017. godine, svim sadasnjim i bivsim studentima Dzon Nezbit univerziteta omoguceno je da osim ECDL Start i Core Sertifikata dobiju i druge, naprednije ECDL sertifikate.

Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za kulturu i medije na osnovu polozenih relevatnih ispita na osnovnim studijama mogu da dobiju ECDL Profile sertifikate na osnovu sledecih kriterijuma:

  • Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za kulturu i medije koji su polozili predmet Poslovna informatika ECDL Profile sertifikat IT sigurnost.

Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za međunarodnu ekonomiju (Geoekonomski fakultet) na osnovu polozenih relevatnih ispita na osnovnim studijama mogu da dobiju ECDL Profile sertifikate na osnovu sledecih kriterijuma:

  • Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za međunarodnu ekonomiju (Geoekonomski fakultet) koji su polozili predmet Informatika mogu da dobiju ECDL Profile sertifikat IT sigurnost.

Svi sadasnji i bivsi studenti Pravnog fakulteta (Fakultet pravo, drzavnu upravu i administraciju) na osnovu polozenih relevatnih ispita na osnovnim studijama mogu da dobiju ECDL Profile sertifikate na osnovu sledecih kriterijuma:

  • Svi sadasnji i bivsi studenti Pravnog fakulteta (Fakultet pravo, drzavnu upravu i administraciju) koji su polozili predmet Pravna informatika mogu da dobiju ECDL Profile sertifikat IT sigurnost.

Vise  ECDL Profile sertifikatima pogledajte na: http://ecdl.rs/diplome/index.htm

Studenti koji vec imaju ECDL Start ili ECDL Core sertifikat, kako bi se nadogradili na Profile sertifikat placaju samo nadogradnju (ne ceo sertifikat).

Svi studenti koji su zainteresovani za neki od navedenih sertifikata treba da postave upit na email adresu ecdl@naisbitt.edu.rs . Nakon upita, dobice odgovor u najkracem roku da li imaju uslov za izdavanje trazenog sertifikata i koja je cena izdavanja (nadogradnje).

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet