U ponedeljak, 2. oktobra, na Univerzitetu „Megatrend“ svečano je počela nastava 28. generaciji studenata. U najvećem amfiteatru univerzitetskog zdanja u Bulevaru maršala Tolbuhina na Novom  Beogradu, studentima prve godine obratili su se  prigodnim rečima prof. dr Mića Jovanović, osnivač Univerziteta, i akademik Ljubiša Rakić, predsednik Saveta Univerziteta „Megatrend“.

Prof. Jovanović i akademik Rakić govorili su brucošima o modernosti nastavnih programa i prednostima studiranja na fakultetima ovog Univerziteta, posebno o pogodnostima za zaposlene studente.

Svršeni studenti našeg Univerziteta uspešno se  zapošljavaju u privredi, kulturi, medijima, državnim organima i drugim delatnostima u Srbiji i van nje, rečeno je na ovoj svečanosti. Prof. Jovanović obavestio je studente i profesore da je Univerzitet „Megatrend“ nedavno proglašen za najbolju privatnu visokoškolsku ustanovu u Evropi.

Posle svečanosti, dekani su uručili indekse novim studentima, a potom je u holu univerzitetskog zdanja za studente, nastavnike i goste priređen koktel.

Snimio: M. Rajković „Kaktus“

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet