Poštovane kolege, dragi studenti svih fakulteta Univerziteta Megatrend, zahvaljujemo se na izuzetnom odazivu i vašim prijavama za govorno-muzički projekat Univerziteta Megatrend. Studenti koji su prošli predselekciju i ušli u uži izbor, obavešteni su o tome i uskoro će se sa njima obaviti intervjui i dalji dogovori oko angažovanja.

Prvi krug prijava za GOVORNO – MUZIČKI PROJEKAT je završen. Međutim, NIJE NI SADA KASNO. Na zahtev studenata a i iz razloga manjih organizacionih promena, OTVOREN JE DRUGI KRUG prijava, koji je ujedno i poslednji. Počinje SADA i traje do 15.04.2018. Ako pišete poeziju ili prozu, već ste izdali knjigu ili bi to želeli, umete da recitujete, svirate neki od instrumenata  (klavir, violinu, violu, čelo, gitaru, bas gitar, bubanuj, saksofon…), umete da pevate, ako želite sebi da stvorite šansu za nov uspeh, PRIJAVITE SE! U ovom krugu mogu se prijaviti i oni koji imaju iskustva u profesionalnom ili amaterskom snimanju video opremom, fotografisanju i video montaži na e-mail adresu: emotion.jpm@gmail.com. Takođe, u ovom krugu, pored studenata osnovnih akademskih studija, na istu e-mail adresu, mogu se prijaviti i studenti master i doktorskih studija

Vaše ime i prezime, godinu studiranja, broj indeksa, osnovne informacije o vašim talentima i veštinama, pošaljite: vezano za spisateljske talente i veštine, govorništvo, na e-mail adresu emotion.jpm@gmail.com ili vezano za muzičke talente i veštine na e-mail  adresu fpetrovic@megatrend.edu.rsROK ZA PRIJAVE je do 15.04.2018. godine. Nedugo zatim biće i okupljanje onih koji su ušli u uži izbor u drugom krugu.

Pratite obaveštenja na sajtu Univerziteta Megatrend.

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet