Fakultet za civilno vazduhoplovstvo Univerziteta Megatrend, bio je učesnik Drugog vazduhoplovnog Samita Jugoistočne Evrope SEAS18, koji se održao u Beogradu 08. i 09.03.2018. godine, u hotelu Crown Plaza.

Studenti  svih godina FCV sa studentskog programa Aeronautika, predvođeni rukovodstvom Univerziteta i Fakulteta (prof. dr Dragan Đurđević, prof. dr Vesna Baltezarević, prof. dr Nenad Kapor, prof. dr Vojkan Zorić), u pratnji  i drugih profesora sa FCV, imali su priliku da zajedno sa profesionalcima i stručnjacima iz celog sveta učestvuju u dijalozima između potencijalnih partnera koji su postali središte potencijalnog rasta vazduhoplovstva u Regionu.

Učestvovalo je preko 300  delegata koji su direktno razmenili  ideje od predstavnika najpoznatijih svetskih proizvođača na svetu (César Sánchez López, vice president – Airbus Group, Jakob Funkenstein, regional director – Boeing Commercial Airplanes) koji su razmenili ideje i uspostavili partnerstva sa regionalnim kompanijama u vezi poslovnih modula u avio sektorima.

Svi naši studenti (učestovalo je 36) su na nivou predstavljali svoj fakultet i ovim putem ih pohvaljujemo, kako za prezentovanje fakulteta, tako i za dostojanstveno predstavljanje profesije saobraćajnog inženjera u vazduhoplovstvu.

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet