Drage kolege,

Ukoliko želite da se bavite digitalnim oglašavanjem (društvene mreže i Google), bez obzira da li imate u tome prethodno iskustvo i na kom fakultetu studirate, imate mogućnost da se pridružite digitalnom timu (DT) Univerziteta i steknete praktično iskustvo na ovom, aktuelnom i atraktivnom polju komunikacija.

DT se formira u svrhu kreiranja i izvođenja upisne kampanje UM i fakulteta pojedinačno, ali i kao stalna postavka koja će u narednim godinama učestvovati u eksternim projektima za poznate klijente pod okriljem Instituta za nove tehnologije pri Univerzitetu.

Svako od vas ima svoje kvalitete, a svi zajedno imate energiju koja je neprovenjiva i na koju sam se uvek oslanjala. I nikada nisam pogrešila. Jezgro tima već čini grupa studenata FKM, ali želimo u njemu da vidimo i studente ostalih fakulteta koji žele da se oprobaju na praktičnom projektu. Vaš trud biće vrednovan na odgovarajuće načine.

Ukoliko imate dodatna pitanja molim vas da ne oklevate. Prvi sastanak DT biće održan u utorak, 10.04. u 16h, drugi već 11-og. u 18h, okupljamo se kod kabineta 71.

Prof. dr Dragana Jovanović (Fakultet za kulturu i medije)

                djovanovic@megatrend.edu.rs

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet