Prof. dr Dragan Nikodijević, dekan FKM i prorektor Megatrend univerziteta za naučnoistraživačku delatnost, dobitnik je priznanja “Zlatni beočug“ za “trajni doprinos kulturi Beograda“. Nagradu dodeljuje Kulturno-prosvetna zajednica Beograda. Eminentni žiri vrednovao je doprinos prof. Nikodijevića opštem kulturnom i naučnom razvoju Beograda i Srbije, uključujući i njegovo višegodišnje delovanje u akademskoj zajednici, posebno na Megatrend univerzitetu. Pored ostalog, prof. Nikodijević je autor desetak monografija i udžbenika iz oblasti marketinga i menadžmenta u kulturi i umetnosti.

Priznanje istog imena i značaja ove godine dobili su i drugi ugledni stvaraoci i kulturni radnici – medju njima Ašhen Ataljanc, Predrag Marković, Dragan Simeunović, Dragoljub Kojčić, Svetlana Bojčević, Nebojša Kundačina, Duško Novaković, i drugi.

Među kulturnim ustanovama koje su nagrađene je i Muzej afričke umetnosti u Beogradu, čiji je direktor dr. Marija Aleksić, docent Fakulteta za poslovne studije našeg univerziteta.

Na slici (levo): prof. dr. Zoran Avramović, predsednik Žirija, laureat prof. dr Dragan Nikodijević i generalni sekretar KPZ Beograd, Živorad Ajdačić

Na slici (desno): prof. dr Zoran Avramović, docent dr. Marija Aleksić, Živorad Ajdačić

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND
code and design: Ivapix

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU:      

Megatrend Univerzitet