Obrazovna saradnja Megatrend Univerziteta i Nezavisnog sindikata policije

U okviru razuđene saradnje ovog univerziteta s drugim ustanovama, organima i asocijacijama, potpisan je ugovor o nastavno-obrazovnoj i poslovno-tehničkoj saradnji Megatrend univerziteta i Nezavisnog sindikata policije Republike Srbije.

U sedištu Univerziteta na Novom Beogradu, ugovor su potpisali prof. dr Mića Jovanović, rektor Megatrenda, i Velimir Lukić, predsednik Nezavisnog sindikata policije Republike Srbije.

Reč je o aktu koji reguliše nastavak dosadašnje uspešne saradnje.

Pozdravljajući prisutne, Velimir Lukić rekao je da su kadrovi obrazovani na nekom od 12 Megatrendovih fakulteta pokazali veoma dobre rezultate u praksi. „Ovde se neguje, i stalno unapređuje, veoma dobar odnos teoretske i praktične nastave, a članovima Sindikata policije – kao i njihovoj deci koja su se opredelila za studije – obezbeđeni su veoma povoljni uslovi za učenje u modernim učionicama i kabinetima“, rekao je Lukić.

Rektor Jovanović rekao je da su mladi policajci veoma marljivi i ambiciozni studenti, i da se, po okončanju studija, lako i uspešno uključuju u svet rada u nekoj od brojnih profesija u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Pripadnicima policije, i članovima njihovih porodica, na ovom univerzitetu obezbeđeno je obrazovanje s upola manjom školarinom

Svečanom potpisivanju ugovora o saradnji prisustvovao je i dr Predrag Jelenković, narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije.

Na slici: Velimir Lukić, predsednik Sindikata policije i prof. dr Mića Jovanović, rektor Megatrenda
Snimio M. Rajković Kaktus