МЕГАТРЕНД НАГРАДИО НАЈБОЉЕ СТУДЕНТЕ

 

 

На свечаности одржаној на Мегатренд универзитету, најбољим студентима са 12 факултета ове високошколске установе додељене су дипломе и пригодни поклони. Реч је о студентима који су остварили просек десет и били одлични у ваннаставним активностима:

          Јелена Мирковић (Правни факултет), Биљана Јенча (Факултет за пословне студије), Звездана Павловић (Факултет за културу и медије), Игор Шинко (Факултет за компјутерске науке), Уна Васовић (Геоекономски факултет), Тамара Вукмановић (Факултет за уметност и дизајн), Тијана Хазер (Факултет за менаџмент Зајечар), Тијана Николић (Факултет за пословне студије Вршац), Оливера Пантелић (Факултет за пословну економију Ваљево), Јосипа Војнић Пурчар (Факултет за биофарминг Бачка Топола), Анђела Ђурић (Факултет за пословне студије Пожаревац).

Награду је примио и Жарко Ћулум, студент Правног факултета, који је освојио златну медаљу на недавно одржаним Медитеранским играма у Тарагони (Шпанија).

Поздрављајући награђене студенте, ректор Мегатренд универзитета проф. др Мића Јовановић напоменуо је да њихове младе биографије сведоче о повољној креативној атмосфери на овом Универзитету и о квалитету наставе која се састоји у доброј комбинацији теоријских увида и практичних вежби. Он је подсетио да су сви Мегатрендови програми акредитовани код надлежних органа, а да је недавно овај универзитет добио и допунску дозволу за рад 12 факултета ове академске заједнице на свим нивоима студија.

Академик Љубиша Ракић, председник Савета универзитета, рекао је да резултати у развојној каријери ових младих људи смањују број стереотипа о Мегатренд универзитету, као што доприносе напорима целог друштва да се из тешкоћа изађе ослањањем на знање и перманентно учење.

„Ови млади људи имају сигурну будућност, а с њима и Србија има будућност“, рекао је академик Ракић.

Ректор Јовановић понудио је свим одликашима Мегатренда да под повољним условима наставе студије на Мегатренду и запослење у настави на матичним факултетима.

Награђеним студентима обратили су се и проф. др Драган Ђурђевић, заменик ректора, и проф. др Катарина Закић, проректор Универзитета.

 

На слици: најбољи студенти Мегатренда, са ректором Јовановићем и академиком Ракићем.

 

 

Снимио М. Рајковић Кактус