Centar za upravljanje projektima

U okviru Univerziteta „Džon Nezbit“ formiran je Centar za upravljanje projektima, čiji je osnovni cilj izrada, realizacija i implementacija projekata iz različitih oblasti. Centar za upravljanje projektima će delovati u skladu sa prepoznatljivom poslovnom strategijom našeg univerziteta, i u funkciji produbljivanja i jačanja dve decenije duge saradnje sa njegovim partnerima. Takođe, Centar će kroz svoje projektne funkcije i aktivnosti delovati kao potpora nastavnim, naučnoistraživačkim i studentskim aktivnostima na Univerzitetu.

Ranka Mitrović

Koordinator za projektne aktivnosti Univerziteta „Džon Nezbit“

Izdavačka delatnost Univerziteta „Džon Nezbit“ ,

najstarije i najveće privatne visokoškolske ustanove u Jugoistočnoj Evropi, objavljuje, uglavnom, izdanja za potrebe studenata i nastave na Univerzitetu, ali i knjige koje, nesumnjivo, imaju širi značaj i izazivaju pažnju brojnih ljubitelja i čitalaca kvalitetne stručne literature iz različitih oblasti.

Osim knjiga i udžbenika, Univerzitet „Džon Nezbit“ izdaje „MEGATREND REVIJU”, međunarodni časopis za primenjenu ekonomiju (izdanja na srpskom i engleskom jeziku), „GODIŠNJAK” Fakulteta za kulturu i medije kao i „MEGATRENDER“, časopis studenata Fakulteta za menadžment u Zaječaru.

Sva naša izdanja prolaze kroz neophodne uređivačke i bibliografske procedure i nalaze se, ne samo u fundusu Narodne biblioteke Srbije, već i u značajnijim inostranim bibliotekama, kao i u zbirkama najvažnijih domaćih obrazovnih, državnih i kulturnih ustanova i u knjižarskoj mreži.

Strukturom autora, kvalitetom i brojem naslova, tiražima i uticajem na obrazovni i kulturni nivo sredine u kojoj deluje, Univerzitet  se uvrstio među najveće i najkvalitetnije izdavače stručne knjige na ovim prostorima.

+381 (11) 2203069

Bulevar Maršala Tolbuhina 8, 11070 Novi Beograd

Radno vreme knjižare:
Svakog radnog dana od 9:00 do 16:00

Megatrend revija

„Megatrend revija“ (ISSN 1820-3159) je naučno glasilo Univerziteta „Džon Nezbit“ .Časopis je, prema klasifikaciji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije visoko pozicioniran kao vodeći nacionalni naučni časopis u Republici Srbiji (M51).
Časopis „Megatrend revija“ je interdisciplinarni časopis iz oblasti društvenih nauka, u kojem se objavljuju radovi iz sledećih tematskih oblasti:

• Ekonomija
• Pravo
• Politika i bezbednost
• Menadžment i marketing
• Međunarodni odnosi
• Javne politike
• Informaciono društvo

„Megatrend revija“ izlazi od 2004. godine, na srpskom i engleskom jeziku. Otvorena je za sve kvalitetne radove i autore iz čitavog sveta. Ima međunarodnu redakciju i međunarodni izdavački savet. Putem razmene i na druge načine, stiže do čitalaca i van granica Srbije.

+381 11 220 31 50

review@naisbitt.edu.rs

Bulevar Maršala Tolbuhina 8, 11070 Beograd, Srbija