Izdavačka delatnost Univerziteta „Džon Nezbit“, najstarije i najveće privatne visokoškolske ustanove u Jugoistočnoj Evropi, objavljuje, uglavnom, izdanja za potrebe studenata i nastave na Univerzitetu, ali i knjige koje, nesumnjivo, imaju širi značaj i izazivaju pažnju brojnih ljubitelja i čitalaca kvalitetne stručne literature iz različitih oblasti.

Osim knjiga i udžbenika, Univerzitet izdaje „MEGATREND REVIJU”, međunarodni časopis za primenjenu ekonomiju (izdanja na srpskom i engleskom jeziku), „GODIŠNJAK” Fakulteta za kulturu i medije kao i „MEGATRENDER“, časopis studenata Fakulteta za menadžment u Zaječaru.

Sva naša izdanja prolaze kroz neophodne uređivačke i bibliografske procedure i nalaze se, ne samo u fundusu Narodne biblioteke Srbije, već i u značajnijim inostranim bibliotekama, kao i u zbirkama najvažnijih domaćih obrazovnih, državnih i kulturnih ustanova i u knjižarskoj mreži.

Strukturom autora, kvalitetom i brojem naslova, tiražima i uticajem na obrazovni i kulturni nivo sredine u kojoj deluje, Univerzitet „Džon Nezbit“ se uvrstio među najveće i najkvalitetnije izdavače stručne knjige na ovim prostorima.

+381 (11) 2203069

Bulevar Maršala Tolbuhina 8, 11070 Novi Beograd

Radno vreme knjižare: Svakog radnog dana od 9:00 do 16:00 časova