ZAJEDNIČKOM ENERGIJOM DO NOVIH ISKORAKA

Zbor studenata Megatrend univerziteta

 

Na inicijativu rektora Univerziteta, prof. dr Miodraga Jevtića, u utorak, 12. februara, u najvećem amfiteatru univerzitetskog zdanja na Bulevaru maršala Tolbuhina na Novom Beogradu, održan je Zbor studenata svih naših fakulteta posvećen unapređenju komunikacije unutar Megatrendove akademske porodice.

Otvarajući skup, prof. Jevtić podsetio je na dosadašnje rezultate u obrazovno-naučnom radu i skicirao najvažnije ciljeve budućeg rada. Po njegovim rečima, dalje podizanje kvaliteta nastave i briga za uključenje svršenih studenata u svet rada biće u središtu aktivnosti svih zaposlenih na Univerzitetu.

„Tržište rada prepoznalo je validnost naših diploma i visoko vrednovalo znanje s kojim se odlazi s Megatrendovih fakulteta. To potvrđuje i geografska rasprostranjenost članova našeg ALUMNI-kluba, pošto naši diplomci uspešno obavljaju najsloženije poslove u privredi, medijima, diplomatiji, državnoj administraciji, kulturi i drugim raznorodnim delatnostima, u zemlji i van nje“, rekao je rektor Jevtić. „Mi želimo da naši studenti još uspešnije primenjuju u praksi znanja koja su ovde stekli, što je prvenstveno u njihovom interesu, a istovremeno doprinosi ugledu Megatrend univerziteta u akademskoj i široj javnosti. Zajedničkom energijom obezbedićemo da Megatrend opet bude perjanica našeg visokog školstva u celini“.

Potom su govorili prorektor za nastavu prof. dr Dragan Đurđević, i dekani: prof. dr Dragan Nikodijević (FKM), prof. dr Dragana Trifunović (FPS), doc. dr Andrija Blanuša (PF), doc. dr Goran Lalić (GEF), prof. dr Slobodan Gvozdenović (FCV), prof. dr Goran Puzić (FPS u Vršcu) i prof. dr Dragan Mihajlović (FZM u Zaječaru).

Student-prorektor Nikola Knežević ukazao je na potencijale saradnje sa studentskom populacijom, i pozvao kolege na još neposrednije kontakte.

 

 

 

Snimio M. Rajković Kaktus