AKTIVIRAN ALUMNI KLUB – MILICA MANDIĆ S RAZLOGOM PRVA

Prof. dr Miodrag Jevtić, rektor, primio je u sredu, 20. februara, studentkinju našeg Univerziteta Milicu Mandić i čestitao joj na najnovijem priznanju – zlatnoj medalji osvojenoj na nedavnom Medjunarodnom takmičenju u tekvondou u Antaliji, Turska.

Milica Mandić diplomirala je s uspehom Odnose s javnošću na Fakultetu za kulturu i medije, a potom upisala master studije na istom fakultetu, gde takodje postiže solidne rezultate i pored napornih sportskih obaveza. Miličina biografija ovenčana je nizom medalja najvišeg sjaja, uključujući i zlato na Olimpijskim igrama u Londonu (2012); reč je o prvoj olimpijskoj zlatnoj medalji u istoriji srpskog sporta.

Primajući čestitke i prigodan poklon od rektora Jevtića, Mandićeva je istakla da joj ne nedostaje energije za borbu za što bolje pozicije Srbije na sportskoj i uopšte javnoj sceni, ali i da na putovanja redovno nosi i čita fakultetske udžbenike, pošto želi da usavrši svoja komunikološka znanja. Po okončanju master studija, Milica Mandić namerava da upiše doktorske studije na Megatrendu, u čemu ima podršku uprave Univerziteta, nastavnika i studenata.

„Vi ste visoko uzdignuta zastava znanja, borbenog morala, lepote i prirodnosti, što čini čast Megatrend univerzutetu i čitavoj našoj akademskoj zajednici“, rekao je na kraju skromne svečanosti rektor Jevtić. On je oglasio aktiviranje našeg ALUMNI – kluba, koji okuplja bivše i sadašnje studente Megatrend univerziteta. Milica Mandić s razlogom stoji u vrhu te liste naših svršenih diplomaca koji ostvaruju zavidne rezultate na raznim područjima privrednog, društvenog, kulturnog, sportskog, medijskog i drugog stvaralaštva.