SVEČANA DODELA DIPLOMA NA FAKULTETU ZA MENADŽMENT ZAJEČAR

Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru u petak, 1. marta 2019. godine, svečano su dodeljene diplome studentima koji su završili doktorske akademske studije i osnovne akademske i strukovne studije.
Diplome je svršenim studentima uručio prof. dr Miodrag Jevtić, rektor Megatrend univerziteta, kome je ovo prva poseta Fakultetu za menadžment Zaječar.

U svom obraćanju, profesor Jevtić je, između ostalog, rekao:

,,Megatrend, kao najstariji i najveći privatni univerzitet u Srbiji koji ulazi u četvrtu deceniju rada, želi da bude još otvoreniji za najdarovitiji deo mlade populacije, nudeći polivalentnost i savremenost svojih studijskih programa. Došao sam ovde kako bismo zajedno podržali naše mlade diplomirane studente, da im uručimo diplome i da im poželimo uspešne karijere. Ono što ih sada očekuje je da se angažuju, da usvojena znanja, da sve ono što su u prethodnom periodu bili u prilici da na ovom eminentnom fakultetu nauče u okviru Megatrend univerziteta, to na neki način i implementiraju u svojoj profesionalnoj karijeri. Inače, imam lepe informacije i dobra saznanja o Fakultetu za menadžment u Zaječaru, podržavam ga u svojim naporima, da bude u društvenom smislu veoma afirmativan i koristan, ne samo za grad Zaječar, već i za čitav region. Mi smo porodica Megatrend univerziteta, pri čemu je Fakultet u Zaječaru malo odskočio u nekim segmentima, ali to je podstrek svim drugima da treba da radimo na taj način, organiziovano i planski, i da dajemo rezultate“.

Svečanost je započela studentskom himnom ,,Gaudeamus igitur“ u izvođenju Predraga Đorđevića, studenta IV godine Fakulteta za menadžment, koji je 2017. godine na Saboru u Guči proglašen za najbolјeg trubača u konkurenciji omladinaca.

Svršene studente i goste pozdravio je dekan Fakulteta, prof. dr Dragan Mihajlović.

U ime grada Zaječara, diplomce je pozdravila zamenica gradonačelnika, gđa Marina Milić, a u ime opštine Knjaževac, zamenik predsednika opštine, g. Marko Stojanović, koji su istakli veliki doprinos ovog fakulteta da mladi ostanu na ovom području i doprinesu razvoju.

U prepunom amfiteatru Fakulteta, pored diplomaca, svečanosti su prisustvovali direktori srednjih škola iz Zaječara, predstavnici organizacija i ustanova i prijatelji ove prestižne visokoškolske ustanove.

Deo diploma uručio je prof. dr Srđan Žikić, prodekan za prvi stepen studija na Fakultetu za menadžment.

Uz diplome, svršenim studentima osnovnih akademskih studija uručeni su vaučeri u kojima se odobrava popust od 10% ako nastave studije na master akademskim studijama bilo kog fakulteta u okviru Megatrend univerziteta.