PLODOTVORNI SUSRETI I RAZGOVORI U SKOPLJU

Predstavnici Megatrend univerziteta imali su početkom marta veoma korisne susrete i razgovore u Skoplju. U glavnom gradu Severne Makedonije našu ustanovu predstavljali su prof. dr Dragan Nikodijević, prorektor i dekan FKM-a, doc. dr Goran Lalić, dekan GEF-a, i student prorektor Nikola Knežević.
Delegacija Megatrenda posetila je gimnazije „Orce Nikolov“, i „Josip Broz Tito“, potom PR agenciju „Image PR“, i redakciju mesečnika „Ekonomija i biznis“. Sagovornici su pokazali veliko interesovanje za studijske programe Megatrend univerziteta i najavili dolazak u Beograd i Srbiju u jesen, u vreme Sajma knjiga.
Drugog dana posete, naše predstavnike primio je Antoni Pešev, predsednik Skupštine Privredne komore Severne Makedonije. Gospodin Pešev upoznao je goste s obrazovanim prilikama u Severnoj Makedoniji i preneo visoko mišljenje društvenih i privrednih činilaca njegove zemlje o kvalitetu obrazovanju koje se stiče na fakultetima Megatrendove obrazovne porodice. S obzirom na bliskost naroda jedne i druge države, među kojima ne postoje velike jezičke i druge barijere, kao i na dosadašnje pozitivno iskustvo, očekuje se još veći priliv makedonskih studenata na sva tri nivoa obrazovanja koje pruža Megatend univerzitet.