Predavanje predsednika Prekršajnog suda u Beogradu

 

Dana 22.marta 2019. godine gost Megatrend univerziteta bio je predsednik Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinović koji je održao predavanje o prekršajno-pravnom postupku u Srbiji, kao i radu Prekršajnog suda u Beogradu.
Prisutni studenti , profesori i gosti imali su priliku da čuju kako izgleda rad Prekršajnog suda u Beogradu, koje su nadležnosti Suda, kako u prekršajno-pravnom postupku izgleda započinjanje procesa sve do donošenja zaključnog sudskog rešenja.
Čast su nam ukazali i profesori Boban Dodić i Staniša Ignjatović iz Pravnobirotehničke škole „Dimitrije Davidović“, koji su došli kao gosti da slušaju predavanje i uvere se u kvalitet van nastavnih aktivnosti na našem univerzitetu.
Predavanju je takođe prisustvovala administrativno-tehnička sekretarka pri kabinetu predsednika Prekršajnog suda u Beogradu i studentkinja četvrte godine, koleginica Irena LJiljak.
Organizaciju ovog predavanja ostvario je Studentski parlament Pravnog fakulteta, na inicijativu predsednika SPPFMU Radomira Popovića, uz podršku v.d. dekana i profesora.
Predavanju su prisustvovali v.d. dekana doc. dr Andrija Blanuša, doc. dr Slobodan Petrović, doc. dr Zoran Vasilkov i ostali profesori Pravnog fakulteta.

Na kraju predavanja, uvaženi gost dobio je zahvalnicu Pravnog fakulteta.

slikao Srđan Hajster