Poštovana/i,

Obaveštavamo Vas da su svim aktivnim studentima koji su ostavili email adresu studentskoj službi ili poslali zahtev na moodle@megatrend.edu.rs otvoreni nalozi na platformi ‘Megatrend Studije na daljinu’ (DLS). U aktivne studente ne spadaju ispisani, neaktivni kao ni diplomirani studenti (pošto je bilo zahteva za pristup platformi i od strane njih).
Podaci o korisničkom imenu i lozinci poslati su na email adrese koje ste dali. Molimo da proverite i folder nepoželjne pošte (Spam/Junk) u slučaju da vam parametri nisu stigli a dali ste svoje podatke.

Svi studenti koji su ostavili email adresu studentskoj službi ili poslali zahtev na moodle@megatrend.edu.rs a nisu dobili pristup molimo da naglase to kada budu slali novi zahtev. Ostali (koji nisu ostavili svoje podatke) mogu to učiniti kao i do sad, tako što će na moodle@megatrend.edu.rs poslati sledeće:

1. Ime i prezime
2. Broj indeksa
3. Email adresa
4. Broj mobilnog telefona

Još jednom napominjemo da proverite folder nepoželjne pošte (Spam/Junk). To važi i za studente kojima još nije otvoren nalog jer ubuduće neće biti obaveštenja na sajtu o otvorenim nalozima.

Megatrend DLS Administrator
moodle@megatrend.edu.rs