ФАКУЛТЕТ ЗА КУЛТУРУ И МЕДИЈЕ

РЕЗУЛТАТИ ИСПИТА – МАРТОВСКИ РОК 2021. ГОДИНЕ

 

ПРЕДМЕТ: МЕТОДОЛОГИЈА НИР

БОЈАН ПАВИЋ 110009/2020         (6)

 

НАПОМЕНА:

УПИС ОЦЕНА БИЋЕ ЗА ЗА ВРЕМЕ АПРИЛСКОГ РОКА