ПОТПИСАН ПРВИ УГОВОР О РЕГИОНАЛНОЈ ПРОМОЦИЈИ

У оквиру програма појачане уписне кампање за наредну школску годину, у среду, 29. априла 2020, у просторијама Мегатренд универзитета, потписан је Уговор о регионалној промоцији наше установе у западној Србији – у општинама Крупањ, Љубовија, Мали Зворник, Лозница и Осечина.
Партнер Мегатренд универзитета на овом послу постало је Удружење „Рађевина у срцу“, са седиштем у Крупњу.
Поздрављајући госте, домаћини су говорили о погодностима образовања на Мегатренд универзитету, посебно за запослене студенте, као и о модерности наставних програма, о развијеним облицима наставних и ваннаставних активности и о доброј сарадњи Мегатренда и његових факултета с привредним, научним, културним и другим институцијама.
Представници Удружења „Рађевина у срцу“ пренели су високо мишљење о ваљаности кадрова који излазе с Мегатрендових факултета и изразили наду да ће, образовањем уз рад, студенти из побројаних општина западне Србије значајно унапредити привредни и културни живот, с посебним нагласком на природне ресурсе тог краја, на туристичке потенцијале и историјско-културне споменике.
Уговор се темељи на Одлуци Савета Универзитета, од 21. априла 2020. године, која детаљније разрађује послове посредовања и регионалне промоције. Потписан је на период од 3 године.
У разговору са гостима из Крупња, учестововали су, осим заменика ректора проф. др Михајла Рабреновића, проректор за односе с јавношћу проф. др Миливоје Павловић и Владимир Миленковић, финансијски директор.
Конкурс за промотере је стално отворен и налази се на страници https://megatrend.edu.rs/sr/2020/03/05/konkurs-za-promotere-studijskih-programa-u-okruzima-srbije/ Очекујемо да ће уследити нови примери подједнако успешне сарадње са другим регионима Србије.