Reč rektora

Reč rektora

UČENJE SE UVEK ISPLATI!

Dragi budući studenti,

Megatrend univerzitet, akademska porodica sa 12 fakulteta i jednim institutom, i ove godine širom otvara vrata srednjoškolcima i nudi ulazak u svet rada po najsavremenijim pedagoškim standardima. Oblici nastave – predavanja, vežbe, radionice, simulacije, evaluacije i provere znanja – prilagođeni su senzibilitetu, ritmu, potrebama i mogućnostima mladih ljudi željnih novih znanja.

 

Postoji veoma mnogo razloga zbog kojih ćete se lako odlučiti za studije na Megatrendu. To su, pre svega, izvanredni studijski programi na našim fakultetima, pažljivo kreirani da zadovolje najviše standarde studiranja, izuzetan nastavnički kadar, najlepše moderne zgrade, u kojima se odvijaju sve studentske aktivnosti, i na kraju-izvanredna međunarodna saradnja, koja se rasprostire od Amerike do Japana, od Skandinavije do Južne Afrike.

Studiranje na Megatrendu podrazumeva i fantastično bogat društveni život naših studenata, budući da organizujemo i pomažemo mnoge vrhunske kulturne, umetničke i sportske događaje u našoj zemlji.

Tržište rada prepoznalo je vrednost kadrova koji se obrazuju na ovom univerzitetu i kvalitet znanja s kojim izlaze iz školske klupe. Svršeni diplomci Megatrend univerziteta relativno lako dolaze do radnih mesta, a neki od njih obavljaju veoma odgovorne poslove u privrednim, finansijskim, kulturnim, medijskim, bezbednosnim, vojnim i drugim javnim ustanovama, organizacijama i organima u Srbiji i širom planete. To se najbolje vidi iz geografske razuđenosti našeg Alumni-kluba, asocijacije koja pomaže studentima da ostanu u vezi sa svojim univerzitetom i posle diplomiranja.

Naši bivši studenti okupljaju se pod geslom:

MI SMO SA MEGATREND UNIVERZITETA – BILA JE TO DOBRA ŠKOLA!

Naši sadašnji studenti, pak posebno ističu polivalentnost i savremenost studijskih programa, modernu infrastrukturu, povoljan odnos teoretske i praktične nastave, mogućnost praktične obuke u najuglednijim domaćim i stranim kompanijama i ustanovama, razvijenu međunarodnu saradnju i razuđene oblike kulturnih, medijskih, sportskih i drugih vannastavnih aktivnosti.

Dođite nam, učenje se uvek isplati!

Sa diplomom Megatrend univerziteta, svet nije dovoljno veliki!

Od sveg srca, želim vam dobrodošlicu u okrilje našeg univerziteta.

Prof. dr Mića Jovanović