STARTOVALA 31. GENERACIJA MEGATRENDOVIH STUDENATA

 

Lepom svečanošću u holu zdanja na Novom Beogradu, uz zvuke studenstke himne „Gaudeamus igitur“, Megatrendovoj akademskoj porodici pridružila se 31. generacija brucoša.

Nove studente pozdravio je i zaželeo im dobrodošlicu rektor Megatrenda, prof. dr Mića Jovanović. On je upoznao mlade akademske građane s programskom lepezom naših 12 fakulteta, napomenuvši da su svi nastavni programi akreditovani kod domaćih i nekih uglednih mađunarodnih regulatornih tela, da se nastava i vežbe izvode u modernim učionicama i kabinetima, i da je tržište rada odavno prepoznalo vrednost kadrova koji se obrazuju na našem univerzitetu.

Prof. Jovanović podsetio je da naši svršeni studenti obavljaju veoma odgovorne dužnosti u privredi, kulturi, medijima, državnim službama i drugim različitim delatnostima, kako u Srbiji i okruženju, tako i na skoro svim meridijanima planete, pošto se naše diplome priznaju bez nostrifikacije.

Nastava za I godinu počinje u utorak, 6. oktobra, prema rasporedu koji je objavljen na sajtu, a za ostale godine u ponedeljak, 12. oktobra.

U ime studenata ranije upisanih, brucoše je pozdravila Nina Simić, studenkinja master programa FKM, a u ime nastavnika, obratio se prof. dr Dragan Nikodijević, dekan FKM i prorektor za nauku. On je pojasnio pojedinosti u vezi s nastavom u složenim sanitarnim uslovima.

Srećno i uspešno, drage mlade kolege, i što dalje od korone.

Snimili M. Vlajković, Đ. Čolović