NOVOGODIŠNJI KOKTEL ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, zamenik rektora Megatrend univerziteta, prof. dr Miodrag Jevtić, priredio je u ponedeljak, 24. decembra u podne, prijem za predstavnike medija.

Prisustvovalo je petnaestak uglednih predstavnika medijskog života Srbije, uključujući javni medijski servis, agencije, štampane i elektronske medije.

Profesor Jevtić zahvalio je novinarima na pažnji kojom su u protekloj godini pratili zbivanja u visokom školstvu, i posebno, dogadjaje na našem univerzitetu. Obavestio je o naporima da se u složenim društvimenim i ekonomskim uslovima održi i dodatno unapredi visok stepen obrazovno-vaspitne i naučne delatnosti u Megatrendovoj akademskoj porodici, i akcentovao najvažnije pravce daljeg razvoja naše ustanove. Zamenik rektora preneo je pozdrave i novogodišnje čestitke prof. Miće Jovanovića, vlasnika i rektora, koji zbog službenog puta van zemlje nije mogao da prisustvuje svečanosti.

“Bila je to jedna teška, ali ipak uspešna godina u kojoj smo nastojali da se potvrdjujemo svojim najboljim karakteristikama peko akademske angažovanosti svih 12 naših fakulteta. Pomoć medija bila je dragocena, a nadam se da neće izostajati ni nadalje”, rekao je prof. Jevtić.

Novinare je pozdravio i akademik Ljubiša Rakić, predsednik Saveta Megatrend univerziteta. On je visoko vrednovao naučne projekte u kojima učestvuju nastavnici i saradnici Univerziteta, najavivši  nekoliko novih skupova i kulturnih dogadjaja u godini koja dolazi.

Novogodišnjem koktelu prisustvovali su , osim novinara i predstavnika uprave Univerziteta, i Aleksandar Gajović, državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja i Miroslav Lazanski, poznati novinar i narodni poslanik u srpskom Parlamentu.