PF pravo i bezbednost

Na Fakultetu se izučavaju nastavni predmeti prilagođeni studijskim programima i razvrstani po godinama studija. Na prvoj i drugoj godini studija isti su za sve studente, a na trećoj i četvrtoj godini prilagođeni izabranom studijskom programu i bližem usmerenju. Saglasno tome, dat je i njihov prikaz.

Nastavni predmeti prve i druge godine studija sadržani su u inoviranom studijskom programu, a nastavni predmeti treće i četvrte godine studija u studijskim programima po kojima se na tim godinama studija još uvek realizuje nastavni plan i program. Radi sticanja potpunije predstave o tome, daje se prikaz i nastavnih predmeta treće i četvrte godine studija, sadržanih u inoviranom studijskom programu, zbog toga što će se nastava uskoro po njemu odvijati.
Studije na daljinu i dalje će se odvijati u skladu sa ranije usvojenim Studijskim programom Javna uprava. Nastavni predmeti obuhvaćeni tim programom uglavnom su ostali isti, što znači da se umnogome ne razlikuju od nastavnih predmeta sadržanih u inoviranom studijskom programu. I pored toga, nisu posebno prikazani, niti izdvojeni od ostalih nastavnih predmeta.

 

Završetkom studija studenti
stiču zvanje: diplomirani pravnik.
Obim studija: 240 ESPB