Fakultet za kompjuterske nauke – test primer

Uspešno ste popunili formu za upis za generaciju 2018/19. Naša INFO SLUŽBA će vas uskoro kontaktirati. 

Nalazite se na stranici testa opšte informisanosti za prijemni ispit za školsku 2018/2019

Procesi: Predupis, uslovni upis

Kada počinje testiranje:
Besplatno predupisno testiranje počinje od 08.04.2018. god,svakog radnog dana od 9 do 17 časova i svakog vikenda od 10 do 14 časova Bulevar maršala Tolbuhina 8

INFORMACIJE O TESTU IZ MATEMATIKE I INFORMATIKE
Polaganje kvalifikacionog ispita za prijem studenata na FAKULTETU ZA KOMPJUTERSKE NAUKE u školskoj 2017/2018. god. je iz: MATEMATIKE I INFORMATIKE.

TEST IZ MATEMATIKE ima 6 zadataka. Svaki tačno urađen zadatak nosi 5 bodova, ukupno za tačno urađene zadatke 30 bodova. TEST IZ INFORMATIKE ima 15 pitanja/zadataka. Tačno odgovoreno pitanje/urađen zadatak nosi 2 boda, ukupno za tačne odgovore/zadatke 30 bodova. Za ukupno i tačno urađene zadatke/odgovore na pitanja iz oba testa ukupno 60 bodova.

URADITE TEST RADI PROVERE PRE POLAGANJA
Na sajtu FAKULTETA ZA KOMPJUTERSKE NAUKE nalaze se test zadaci i pitanja iz MATEMATIKE i INFORMATIKE kao modeli zadataka i rešenja/odgovori na pitanja. Budući studenti, koji će se upisati 2017/2018 god, na osnovu uspeha u srednjoj školi maksimalno mogu imati 40 bodova

Ukupan zbir bodova (ostvarenih na bazi uspeha iz srednje škole i ostvarenioh na testu) zajedno, određuje mesto na rang listi za prijem.

PRIDRUŽITE NAM SE!

Pripremni test